Östersund

Clarion Hotel Grand Östersund är ett modernt nöjes och affärshotell präglat av modern interiör, konst och design. Här ska du bli inspirerad vare sig du är här på en romantisk semester eller konferensresa.

Gå till Clarion Hotel Östersunds egna hemsida här >>

Vi vill vara Östersunds självklara ställe att mötas på. Det kan vara ett kärt återseende med vänner och familj eller en kreativ konferens, eller mötet med den charmiga staden Östersund. Att lokalbefolkningen gärna kommer hit ser vi som ett betyg på att vi har lyckats. Att våra gäster återvänder ser vi om ytterligare ett. Vi jobbar engagerat på att få din vistelse här så minnesrik som möjligt.

För barnfamiljer har vi lekhörna, speciella barnmenyer och en inomhuspool. Vi vill att alla ska ha det bra här, affärsgästen och barnfamiljen likaså.

Clarion Hotel Grand Östersund serverar kulinariska måltider baserade på lokala råvaror och inspirerade av kontinentala mattraditioner. Hotellets välrenommerade kock Fia Mårtensson har bland annat fått pris för Årets Jämtlandsmeny. 

Restaurangens harmonisk atmosfär genomsyrar hela restaurang och bar. Njut av en måltid med vänner och kollegor eller koppla av med en uppfriskande drink i baren.

Clarion Hotel Grand Östersund har 3 stora, ljusa konferenslokaler för upp till 140 personer.

Tillsammans med Storsjöteatern i samma byggnad har vår största lokal plats för 426 personer.Vi har totalt 13 konferenslokaler i varierande storlekar från 2 personer och uppåt.

Vi fortsätter vårt arbete med att vara Östersunds bästa konferenshotell. Med vår nyutbyggda konferensavdelning med 3 stora, ljusa konferenslokaler för upp till 140 personer,  samt ett nytt pausutrymme, kan vi erbjuda en helhetslösning för mötet, konferensen, minglet och festen.

Ett framgångsrikt möte kräver inte enbart rätt teknisk utrustning, god planering och ett professionellt genomförande. Clarion Hotel Grand Östersund strävar dessutom efter att med inspirerande atmosfär, personligt engagemang och god mat skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat och givande möte.

This entry was posted in Hotell and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *