Bröllop och skoj i Oslo

I sommar ska jag på mitt första bröllop. Eller ja, mitt första bröllop där någon av mina vänner gifter sig! Och hon ska inte gifta sig var som helst, utan i vackra Norge! Det är min tjejkompis som träffat en norsk kille och nu efter två år har de bestämt sig för att ta varandra i nöd och lust.

hotell oslo

Vigseln kommer att ske i någon kyrka och så kommer vi att ha själva cermonin på någon stor gård strax utanför Oslo. Vi tjejkompisar kommer att åka ner lite tidigare för att hinna umgås lite med henne och ta med henne på små turer. Vi har bokat ett fint hotell där vi kan fixa oss ordentligt, gå på spa och ha allting ordnat utan att behöva stressa inför den stora dagen Sedan tänkte vi passa på att utforska staden också. Vi har aldrig riktigt varit i Oslo, mer än bara över någon dag så vi tänkte att det därför vore roligt att uppleva den tillsammans med bruden.

Vi har skrivit upp en lista på saker att göra i Oslo och ska framför allt besöka alla naturområden och åka båt längs fjordarna. Sedan är det ju även Øyafestivalen under samma vecka vi är där, så det kanske blir en sväng dit. Om bruden orkar vill säga. Men något som vi bara måste göra är att besöka deras klätterpark med linbanor och klätterväggar. Det verkar så himla kul!

Mest av allt ser jag fram emot att få gå på bröllopet och att få umgås med alla vänner. Oslo känns som en rolig stad att besöka och jag tror att det kommer bli en magisk vecka!

Ps. Om ni vet fler saker vi borde göra får ni gärna tipsa mig. Vi har hittat den mesta informationen från vårt hotell Clarion Hotel Royal Christiania.

 

This entry was posted in Hotell, Resor med Spa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.